Meny Stäng

Helgläger på Lone Star

Inbjudan till helgläger på Lone Star!!

Epilepsiföreningen Skånes barn- och ungdomsgrupp bjuder in till en rolig helg den 29-31 oktober då vi får möjlighet att uppleva Vilda Västern på Lone Star i Höör. Gå gärna in på deras hemsida och titta runt lite, (lonestar.se). Incheckningstid på fredagen är 17.00 och följs kl 18.00 av middag.

Det som ingår under helgen är boende, mat och äventyr. Vi kommer att bo helt för oss själva i det sk. ”Trapperhuset”. Där ingår både sänglinne och städning, så vi kan bara roa oss och njuta!!

Under helgen kommer vi även att få en föreläsning av Inga- Karin Dentz som är specialpedagog vid Barnhabiliteringen i Malmö. Vi kommer också att informera om våra tre lokalföreningar.

Kostnad: 500 kr per familj om man är medlem i någon av våra föreningar (Malmö, Lund eller Norra Skåne.) Är man inte medlem kostar det 2600 kr per person. Vi behöverer anmälan senast den 24 september, och betalning måste vara oss tillhanda senast 30 september. Anmälan sker till barnungdom@epskane.se och betalningen sätts in på bankgironr: 5650-7163, glöm inte att skriva vem/vilka betalningen avser.

När ni anmäler er vill vi ha följande information:

  • Namn på samtliga familjemedlemmar
  • Ålder på medföljande barn
  • Adress, e-mail och telefonnummer
  • Vilken lokalförening man tillhör
  • Ev. födoämnesallergi
  • Boendet ligger ca 8 km från Lone Star aktivitetscenter så meddela om du/ni behöver skjuts under helgen. Samåkning går att ordna. Efter sista anmälningsdagen sänds det ut ett detaljerat program med tider och aktiviteter. Frågor besvaras via barnungdom@epskane.se eller 070-748 95 66 (säkrast tis- och torsdag
    10.00-14.30). Hoppas vi ses!! Mvh Barn- och ungdomsgruppen i Epilepsiföreningen Skåne. Coronainformation nästa sida!

Epilepsiföreningen Skåne en del av SvenskaEpilespsiförbundet

2021-08-27

___________________________________________________________________________________________________

Epilepsiföreningen anpassar sina aktiviteter efter gällande rekommendationer!

Enligt Folkhälsomyndighetens rekommendation kommer vi att begränsa antalet deltagare till max 50 personer under denna aktivitet.

Vi har valt att hyra hela Trapperhuset, trots att vi blir mycket färre deltagare än vad huset rymmer, för att vi ska träffa så få andra människor som möjligt. Lone Star kommer också att se till att vi har våra aktiviteter åtskilda från eventuella andra grupper.

Frukost kommer att serveras som buffé i Trapperhuset och där gäller det att vi alla iakttar god hygien, använder bestick i stället för fingrar etc. Övriga måltider kommer att serveras av Lone Stars personal antingen i deras väl tilltagna matsal eller, vid vackert väder, utomhus.

Redskap som används under aktiviteter spritas mellan olika grupper och Lone Star, som är väldigt väl medvetna om restriktioner och rekommendationer, har haft öppet under hela pandemin och personalen kommer därför att ha ordentlig vana när vi kommer.

Skulle Folkhälsomyndigheten komma med ytterligare restriktioner kommer aktiviteten att ställas in och egenavgiften återbetalas.

Och som vid andra sammankomster:

Vid minsta symptom på förkylning eller feber; STANNA HEMMA!