Meny Stäng

SPA-Helg Ystad Saltsjöbad

SPA-HELG YSTAD SALTSJÖBAD 27-28 NOVEMBER

VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ SPA MED EPILEPSIFÖRENINGEN SKÅNE

Nu är den långa svåra tiden förhoppningsvis förbi och vi kan så smått börja att umgås på riktigt i föreningarna igen. För att bryta isolering och ensamhet bjuder Epilepsiföreningen Skåne in vuxna medlemmar i epilepsiföreningarna i Skåne till en härlig helg med spa och god mat och avkoppling.

BOENDE OCH SPA

Helgen inträffar mitt i mörkaste höstrusket då man behöver värmen som mest. Helgen består av en övernattning på hotellet med tillgång till Lido Club & Spa, 3 rätters middag och frukost. Om man vill sova ensam bokar man enkelrum och vill man ha sällskap finns del i dubbelrum. Priset för spahelgen är 300 kronor per person.

Lido Club & Spa har 16-årsgräns varför vi har valt att bara erbjuda våra vuxna medlemmar (över 18) denna vistelse. I spat finns flera olika pooler; varma, kalla, grunda och djupare. Det finns även tillgång till gym och kanske vill du boka in dig på något pass eller någon behandling? Dessa ingår dock inte i vårt låga självkostnadspris, utan det får man stå för själv, likaså så snacks och dricka (utöver middag och frukost) i bar och restauranger.

Incheckning sker kl 15.00 på lördagen och man har direkt tillgång till spat. Middag serveras antingen vid tidig eller sen sittning. Utcheckning från rum sker 9.00 på söndagen men man har tillgång till spat tills på eftermiddagen.

KOSTNAD

Denna helg har vi valt att prioritera personer som lever med epilepsi och vi satt det MYCKET låga priset 300 kronor per person. Personer med epilepsi har företräde till plats men självklart får man ta med sin partner eller en ledsagare. Det är väldigt mycket först-till-kvarn-principen som gäller, platserna är begränsade till 20.

ATT HITTA OCH TA SIG TILL YSTAD SALTSJÖBAD

Det går att ta sig med tåg och buss till Ystad om man inte vill/kan köra själv, busslinje nr 5 tar er från stationen ut till Saltsjöbadet. Sen får man promenera från busshållplatsen till anläggningen. Om ni känner att det är uteslutet att resa själv, kontakta oss på anmalan@epskane.se eller på
telefon 070-748 95 66 så kanske vi kan ordna en samåkningspartner.

ANMÄLAN

Anmälan görs till anmalan@epskane.se eller på telefon 070-748 95 66 senast 15 oktober. Vid bekräftad anmälan sätter man in sin anmälningsavgift på bankgirokonto 5650-7163 omgående. Vid anmälan vill vi också ha meddelande om eventuella matallergier/preferenser och hjälpbehov.