Meny Stäng

20-22 Oktober Ystad Saltsjöbad

Inbjudan till SPA-weekend på Ystad Saltsjöbad

20-22 oktober 2017

Välkommen att följa med på en må-bra-helg på Ystad Saltsjöbad.

Egenkostnaden är 1000 kr och inkluderar 2 övernattningar med 3-rätters middag och frukostbuffé samt full tillgång till SPA-avdelningen och aktivitetspassen. Tofflor, badrock och extra handdukar ingår och finns på rummet vid ankomst.

Mindre rum med hög standard, alla traditionella bekvämligheter och minibar. Rymligt för en person och ett bra budgetalternativ för två personer. Sängstorlek på 140 cm. Ej havsutsikt, men merparten av rummen har balkong.

 

Faciliteter: badrock, tofflor, telefon, hårtork, WC, dusch, väckningsservice, platt-tv, gratis WiFi.

Jag har bokat 7 dubbelrum och 3 enkelrum och principen ”först till kvarn får först mala” gäller…

Ystad Saltsjöbad har en åldersgräns på 16 år.

I mitten på september kan man gå in på Ystad Saltsjöbads hemsida, www.ysb.se och se deras program för aktivitetspass om man är intresserad av att delta, det ingår i priset. Jag ska också försöka boka en Yoga Workshop, men kan i skrivande stund inte lova att det går att anordna en sådan.

 

Man får ta sig själv till Ystad Saltsjöbad, det går buss men det är en rätt så bra bit att gå från bussen till hotellet.

 

Man checkar in kl. 15.00 på ankomstdagen och checkar ut kl. 11.00 på avresedagen. Man har tillgång till spat från kl. 15.00 på ankomstdagen till 15.00 på avresedagen. Det finns bagagerum på hotellet.

 

Spat har öppet kl. 09.00-24.00 och består av bad i uppvärmd inomhus pool, jacuzzi, ångbastu/torrbastu, relaxavdelning samt de varma källorna utomhus. Man har även tillgång till gym samt aktivitetspass i mån av plats. Det går också att boka behandlingar, gärna en månad före ankomst. Detta får man bekosta själv.

 

Anmälan sker genom bifogad anmälningsblankett.

Betalning sker till bankgironummer 5650-7163 senast den 29 september, uppge Ystad och ert namn.

Hjärtligt välkommen!

Marie Appelgren, Epilepsiföreningen i Skåne