Meny Stäng

Familjehelg, Ölands Djurpark

Inbjudan till Ölands djur- och nöjespark

4-6 augusti 2017

Välkomna att följa med till Ölands djur- och nöjespark i sommar!

Vi kommer att åka till Öland på fredagen den 4 augusti och åka hem den 6 augusti. Vi hyr en buss som hämtar upp i Malmö (Per Albin Hanssons väg 54) och Hässleholm (Tågstationen). Halvvägs till Öland stannar vi vid McDonalds eller Burger King och äter lunch, sedan grillar vi förhoppningsvis på kvällen (det är frivilligt att delta). En stund efter att vi har checkat in i våra stugor åker vi några stycken med bussen till en livsmedelsaffär och handlar den mat var och en behöver över helgen, alternativt tar var familj med sig det den behöver. Det är självhushåll i stugan, man behöver ta med sig egna sängkläder och handdukar och stugan ska städas innan man checkar ut.

I kostnaden ingår boende och inträdesbiljett för 2 dagar

Vi kommer att gå i parken på lördagen och söndagen.

Kostnaden är 1000 kr per vuxen, barn upp till 18 år gratis. Vi ber er att betala in avgiften på bankgironummer 5650-7163 senast den 27 juni, uppge Öland och er familjs namn.

Anmälan sker till Marie Appelgren på mejl:  eller telefon: 070 297 18 95. I anmälan behöver jag följande uppgifter: antal vuxna och antal barn, lokalföreningen ni är medlemmar i, e-mejladress och/eller telefonnummer. Vänligen uppge också om ni vill åka med bussen eller om ni kör i egen bil (då får man stå för resekostnaden själv), samt om ni vill bo i stuga eller egen husbil/husvagn.

Mer information kommer i början av juli. Välkomna att följa med!
Vänligen Marie, Annelie, Emelie och Christian

Arrengör: Epilepsiföreningen Skåne